web analytics

Coach registerpsycholoog NIP mw Drs. Cyrilla Dimitroff – Oprichtster Dimitroff Partners

Wie is Cyrilla?

Drijfveren Mijn belangrijkste drijfveren zijn kwaliteit en maatwerk leveren. Ik vind het belangrijk dat cliënten zich gehoord, begrepen en geholpen voelen. Dat zij na afronding van een traject met een lach op hun gezicht, in balans, weerbaar en vol vertrouwen in zichzelf weer verder kunnen in hun werk en in hun leven.

Houding Open “mind”, warm, zakelijk en analytisch.

Expertise Specialistische kennis op het gebied van werk, mens, gedrag, gezondheid en organisaties. Deze combinatie is een unieke toegevoegde waarde van de psycholoog als coach.

Opdrachtgevers

Mijn opdrachtgevers probeer ik zo goed mogelijk te kennen vanuit verschillende invalshoeken. Vanuit de dynamiek, het krachtenveld, werkcontext, het systeem waar zij deel uit van maken en de organisatiecontext. Zo kun je een eerlijk, onafhankelijk feedback en advies geven . Bovendien snap je dan het werkveld waar de client deel vanuit maakt. Mijn (zakelijk) advies is altijd gericht op het behalen, borgen en verankeren van het gewenste (bedrijfs)-resultaat .

Mijn opleidingen en registraties

Na mijn wetenschappelijke opleiding tot psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam (klinische psychologie en Neuropsychologie) ben ik mij verder gaan specialiseren. Dit heeft geresulteerd in opname voor de volgende registers:

  • Registerpsycholoog Nip, Arbeid en Organisatie;Registerpsycholoog Nip, Arbeid en Gezondheid;
  • Registerpsycholoog Nip, Arbeid en Gezondheid;
  • Registered Europsy Psychologist Work and Health en Work and Organisation
  • Supervisor NIP
Andere opleidingen en methodieken

waarin ik bekwaam ben zijn RET, EMDR, ACT, Oplossingsgerichte Coaching, Cognitieve gedragstechnieken, EFT, Mediation technieken, Organisatieopstellingen, TA (transactionele analyse), projectieve technieken zoals; levensverhaal, tekenen-opdrachten en schrijfopdrachten. Ik houd mijn vak bij door het volgen van cursussen, opleidingen, bijhouden van vak-literatuur, permanente educatie en het bezoeken van congressen.

Loopbaan

Ik ben mijn loopbaan begonnen als management-consultant en heb onder andere gewerkt bij Right Management en Berenschot. Ervaring met coaching, team-coaching en organisatie dynamiek zijn daar begonnen. Sinds 2005 werk ik als zelfstandig coach, psycholoog en trainer. Ik werk zelfstandig en daar waar nodig vanuit vanuit een netwerk van professionals.

Coach registerpsycholoog NIP mw Drs. Cyrilla Dimitroff – Oprichtster Dimitroff Partners

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: